O agenciji mediteraneo

Agencija "Mediteraneo" je osnovana 1995. godine. U sklopu obeležavanja 20 godina poslovanja, promenjeno je ime u "Mediteraneo Holidays" ili skraćeno Mediteraneo. Mediteraneo Holidays ima dve poslovnice:

- Poslovnica "Novi Beograd" YBC, Bulevar Mihaila pupina 10v, lok 9
- Poslovnica "Centar", Čubrina 5


Složili smo se da će nam promena imena omogućiti da širimo svoje poslovanje i na nove destinacije, pre svega na druge zemlje Mediterana. Za sada još uvek ostajemo na Grčkim ostrvima jer imamo još dosta toga da pokažemo i priča da ispričamo.

Naša agencija poznata je po visoko kvalitetnim uslugama, odličnim vodičima i sigurnim i bezbednim  putovanjima. Naši gosti uvek mogu biti sigurni da će dobiti najbolje za novac koji ulažu.

Naše izuzetno zalaganje na polju turizma i veliki broj zadovoljnih putnika nas je povezao sa najmoćnijim turističkim imenima u svetu kao što su MedHotels.

Naše partnerstvo sa ovom firmom sada omogućava našim gostima veću slobodu u izboru destinacija i hotela gde žele da provedu svoj odmor. Ono što nas nadasve postavlja među vodeće turističke agencije u našoj zemlji jeste činjenica da naši putnici sada mogu organizovati individualna putovanja koja ne zavise od grupe i ostalih uslova vezanih za grupu. Kvalitet usluga naše agencije se ogleda i u tome što mi  brinemo o svim našim putnicima. U svakom trenutku, naši vodiči su prisutni, a kada to nije slučaj, ulogu vodiča prepuštamo našim kolegama na odabranim destinacijama.  Oni Vas vode od trenutka kada pođete na put, pa sve do trenutka dok se ne vratite. Naši vodiči imaju bogato iskustvo, pa tako možete biti sigurni da će Vas uvek  uputiti i odvesti na najbolja i najlepša mesta.

Ako se pitate zašto baš da putujete sa nama, ovo su samo neki od odgovora:

 • Zato što pružamo kvalitetnu i profesionalnu uslugu u koju su se mnogi naši putnici do sada uverili.
 • Zato što nudimo letovanje za svačiji džep. Znači od najjejftinijih, ali ne i  nekvalitetnih aranžmana, pa sve do najkvalitetnih i DE LUX aranžmana. Sve u  zavisnosti od toga šta želite.
 • Nudimo samo kvalitetne hotele i apartmane.
 • Sa nama ćete imati sjajnu zabavu i druženje koje će Vam ostati u sećanju do kraja života.
 • Zato što ćemo Vam maksimalno pomoći da se odlučite na koje mesto da odete, ukoliko dođete do naše agencije na Novom Beogradu, YBC (zgrada crvenkape)
 • Ako dođete do nas možete u mirnoj atmosferi i bez žurbe uz kafu ili sok koje Vam  naše ljubazno osoblje bude ponudilo, pregledati mnoge fotografije i dobiti mnoge informacije o mestima na koje bi Vas vodili.
 • Ukoliko ste raspoloženi, takođe u našoj agenciji, možete pogledati i neke video snimke o nekim mestima koje smo pripremili za Vas.
 • Od trenutka kada se odlučite da pođete sa nama na letovanje, čitavu organizaciju  možete slobodno prepustiti našoj agenciji. Ona će o svemu brinuti umesto Vas i na vreme Vas o svemu obavestiti.
 • Možete sve obaveze oko vize prepustiti agenciji.
 • Kada krenete na put, tog trenutka naši vodiči brinu o svemu. Prema tome, nema razloga  da brinete ni o čemu, Vaš "zadatak" je da uživate u putu, veselju i nezaboravnim trenucima.
 • Takođe, u momentu kada krenete na put sa nama, nikako nemojte zaboraviti da ponesete Vaše foto aparate ili video kamere, jer Vam naša Agencija garantuje da ćete videti fantastična mesta koja ćete poželeti da ovekovečite.
 • Zato što Vam od sada možemo ponuditi putovanje u bilo koju tačku sveta zahvaljujući našim velikim partnerom Medhotels
 • Zato što smo mi ozbiljna agencija kojoj je najvažnije vaše zadovoljstvo i dobar provod.


Napomena: Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Vojvodjanske banke.

- LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 138/2010 od 16.02.2010.
- ČLANICA AMADEUS SISTEMA
- ČLANICA UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

-ČLANICA IATA 

EMAIL LISTA

Upišite se na našu email listu i budite obavešteni o svim novim i najvažnijim aktuelnim ponudama i novostima