Avio karte

U našim poslovnicama, možete kupiti avio karte najvećih svetskih kompanija. Sve od upita, rezervacije, uplate i štampe avio karte obavlja se brzo u samoj agenciji.

POVRATNA KARTA
JEDAN PRAVAC
MULTIDESTINACIJA
Poletanje iz *
Datum polaska *
Sletanje u *
Datum povratka
Polazak je fleksibilan (+/- 3 dana)
Poletanje iz
Datum polaska
Sletanje u
Poletanje iz
Datum polaska
Sletanje u
Odrasli
Deca
Bebe
Klasa

U našim poslovnicama, možete kupiti avio karte najvećih svetskih kompanija, može se rezervisati smeštaj u svim zemljama sveta i naručiti usluge u preko 5.000 Rent-a-car kompanija.
Sve od upita, rezervacije, uplate i štampe avio-karte obavlja se brzo u samoj agenciji.

INFORMACIJE O REZERVACIJAMA

Ako ste rezervisali i platili kartu možete proveriti Vašu rezervaciju na web sajtu Checkmytrip. Potrebno je da sa vaše karte pročitate broj rezervacije i da na obrascu koji će se pojaviti na pomenutom sajtu unesete taj broj i Vaše prezime. Pročitajte broj vaše rezervacije sa karte. Polje u kome je šifra se naziva PNR Code. To je uvek šifra dužine 6 znakova i brojeva. Potom u vašem pretraživaču unesite www.checkmytrip.com i unesite u odgovarajuća polja broj rezervacije i Vaše prezime. Na ovaj način ćete dobiti detaljne informacije o vašem letu kao i niz informacija o gradu u koji putujete. Ako ste rezervisali hotel ili rent-a-car dobićete informacije o statusu tih rezervacija.

NUDIMO VAM AVIO KARTE KA ČARTER DESTINACIJAMA GRČKIH OSTRVA. DIREKTNI LETOVI SA AERODROMA "NIKOLA TESLA" U TRAJANJU  DO 1h50min BEZ PRESEDANJA

EMAIL LISTA

Upišite se na našu email listu i budite obavešteni o svim novim i najvažnijim aktuelnim ponudama i novostima